Mijn favorieten

Uw huis verhuren

Als u uw huis langdurig of tijdelijk wilt verhuren, krijgt u met veel vragen te maken. Zeker als u verhuurt op basis van de Leegstandswet. Hoe vindt u een betrouwbare huurder? Wat is de wet- en regelgeving omtrent verhuur? Hoeveel huur kunt u vragen en waar haalt u een goed contract vandaan? En wat als u de verhuurperiode wilt beëindigen?  
 

Van aantrekkelijke presentatie tot waterdicht huurcontract

Wij helpen u met alle kwesties rondom de verhuur. Dat begint bij een aantrekkelijke presentatie van uw woning in een brochure en online - op onze website en op Funda. We verstrekken aanvullende informatie aan belangstellenden, maken de afspraken met kijkers en verzorgen de rondleidingen. Ook de onderhandelingen doen we graag voor u en we zorgen voor een waterdicht huurcontract. 

Waarvoor wilt u ons inzetten? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
Vrijblijvend advies over de aanpak? Dat kan ook!

 

Flexibel en bereikbaar

Kas Scholte Albers is ook na kantooruren en in het weekend bereikbaar voor u. Dus aarzel niet om ’s avonds te bellen als u vragen heeft of iets wilt overleggen. Als potentiële huurders dat willen en het u ook schikt, plannen we net zo makkelijk een bezichtiging in de avonduren of het weekend. We hebben hoe dan ook veelvuldig contact in de aanloop naar de succesvolle verhuur van uw woning.

Scholte Albers Makelaardij is bereikbaar via 040 2076376 en 06 10613905. U kunt ook het contactformulier hieronder invullen, wij nemen dan snel contact op.

 

Onze regio

Wij werken onder meer in Valkenswaard, Veldhoven, Dommelen, Waalre, Aalst, Leende, Bergeijk, Eersel, Westerhoven en Eindhoven.

Scholte Albers Makelaardij.
Slim verkopen. Verstandig kopen. Zorgeloos wonen.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring