Mijn favorieten

Onze medewerkers

Scholte Albers Makelaardij B.V.

Kas Scholte Albers
Kas Scholte Albers
NVM Makelaar
06-10613905
Lokale wortels, jarenlange ervaring

Kas Scholte Albers heeft zijn wortels in Valkenswaard, studeerde Bouwkunde aan de TU Eindhoven en werkte daarna geruime tijd als projectontwikkelaar. Sinds 2003 is hij actief in de woningmakelaardij. In 2007 startte hij zijn eigen NVM-kantoor in Valkenswaard. 

Kennis van en gevoel voor de markt

Ruim vijftien jaar ervaring met aankopen, verkopen, taxeren en verhuren van woningen in de regio Valkenswaard, Veldhoven en Brainport Eindhoven geven Kas een gedegen kennis van én een feilloos gevoel voor de woningmarkt in dit gebied. 

Technisch en bouwkundig inzicht

Maar er is meer dan commercieel gevoel en kennis van de markt. Met zijn achtergrond als bouwkundig ingenieur heeft Kas een scherpe, realistische blik op de technische staat van een pand. Wat zijn de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de woning? Welke details vragen binnenkort aandacht? Wat zijn de te verwachten kosten van aanpassing en onderhoud? Kas legt de vinger op de zaken die niet meteen in het oog springen, maar die o zo belangrijk zijn bij de aankoop van een woning. En voor zorgeloos wonen op de langere termijn.


Groot netwerk

Bij de aankoop of verkoop van een woning komt ontzettend veel kijken. Kas heeft een groot netwerk in de regio en goede contacten met partijen die u van dienst kunnen zijn voor, tijdens of na een woningtransactie. Contacten bij de gemeente, bijvoorbeeld voor vergunningen, met financiers, hypotheekadviseurs, architecten, bouwbedrijven… we helpen u graag de juiste partij te vinden.


Scholte Albers Makelaardij
Slim verkopen. Verstandig kopen. Zorgeloos wonen.