Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Energiestraat 1 in 3910 Neerpelt

Energiestraat 1

3910 Neerpelt, België
Vraagprijs € 262.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

TE KOOP: ENERGIESTRAAT 1 BUS 2, 3910 PELT

WONEN OP EEN CENTRALE LOCATIE EN OP STEENWORP VAN HET CENTRUM VAN PELT, HIER LIGT DIT RUIME EN LICHTE 3 KAMERAPPARTEMENT OP BEGANE GRONDNIVEAU MET EEN WERKELIJK RIANT DAKTERRAS (CA. 73 M2). HET APPARTEMENT HEEFT EEN EIGEN BERGING EN PARKEERPLAATS, BEIDE GELEGEN IN DE SOUTERRAIN. HET GEHEEL IS GELEGEN IN HET REPRESENTATIEVE KLEINSCHALIGE...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2004 Woonoppervlakte 100 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP: ENERGIESTRAAT 1 BUS 2, 3910 PELT

WONEN OP EEN CENTRALE LOCATIE EN OP STEENWORP VAN HET CENTRUM VAN PELT, HIER LIGT DIT RUIME EN LICHTE 3 KAMERAPPARTEMENT OP BEGANE GRONDNIVEAU MET EEN WERKELIJK RIANT DAKTERRAS (CA. 73 M2). HET APPARTEMENT HEEFT EEN EIGEN BERGING EN PARKEERPLAATS, BEIDE GELEGEN IN DE SOUTERRAIN. HET GEHEEL IS GELEGEN IN HET REPRESENTATIEVE KLEINSCHALIGE WOONCOMPLEX "DE POORT".

Ligging:

Aan een zijweg van de doorgaande weg ligt het kleinschalige wooncomplex “DE POORT” met 16 appartementen.
Van dit appartement kan met recht gezegd worden dat het mooi wonen is op een centrale locatie van Pelt! Het appartement heeft, naast een riante woonkamer, 2 slaapkamers, een werkelijk riant dakterras van ca. 73 m2.

Indeling begane grond:
Het wooncomplex “De Poort” wordt betreden vanuit de zijde van de Energiestraat. Dit kan gewoon gelijkvloers vanaf de openbare weg, ook voor minder validen gemakkelijk te bereiken dus.
Er is een gezamenlijke entree die uitkomt in een vestibule. In de vestibule is het bellentableau, brievenbussen en intercominstallatie
Vanuit de vestibule komt u in de centrale hal met toegang tot de lift en het trappenhuis.

Begane grond:
Op deze woonlaag heb je toegang tot een 4-tal appartementen.
Vanuit deze centrale hal betreedt je de ruime hal van het appartement. Hier is ruimte voor een garderobe.
De hal geeft toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers, de toiletruimte, de badkamer en de binnenberging/c.v.-/wasruimte.
Het gehele appartement is afgewerkt met een lichte tegelvloer, gladde stucwerkwanden en een glad stucwerkplafond.
De woonkamer is ruim ca. 62 m². Het heeft een zitgedeelte, een eetgedeelte en vanuit het eetgedeelte heb je direct toegang tot de open keuken.
Het zitgedeelte ligt aan de achterzijde van het appartement.
De woonkamer geniet veel lichtinval vanwege de grote raampartijen en de schuifpui. Via deze schuifpui bereik je het riante dakterras ca. 73 m². Dit dakterras is weliswaar op het noord-westen gelegen maar vanaf een uur of twee komt de zon op dit terras.
Direct aan het zitgedeelte ligt het eetgedeelte. Hier kan makkelijk een eettafel met 6 stoelen staan. Dit eetgedeelte is voorzien van dubbele openslaande deuren en staat in open verbinding met de keuken.
Vanuit het eetgedeelte bereik je de moderne, open keuken. De keuken kent een hoekopstelling en is voorzien van een kunststof aanrechtblad waarin ingebouwd een spoelbak, een 4 pits inductie kookplaat, een afzuigkap, een oven, een koelkast en een vaatwasser. Verder zijn er diverse onderkasten voor benodigde bergruimte.
Vanuit de hal zijn 2 ruime slaapkamers, de toiletruimte, de badkamer en de binnenberging/c.v.-/wasruimte bereikbaar.
Slaapkamer 1 (ca. 15 m²) is aan de achterzijde gelegen.
Slaapkamer 2 (ca. 13 m²) is eveneens aan de achterzijde gelegen.
Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar. Deze is geheel betegeld in lichte kleurstellingen.
De royale badkamer, (ca. 7 m²) beschikt over een inloopdouche (thermostaatkraan en handdouche), 2 vaste wastafels in een badmeubel, een bidet en een radiator.
Tegenover de badkamer ligt de toiletruimte. Ook deze is geheel betegeld in lichte kleurstellingen en heeft een staand closet en een fonteintje.
Verder is er een praktische en royale binnenberging/c.v.-/wasruimte. Deze ruimte is eveneens geheel betegeld in lichte kleurstellingen en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van o.a. de wasmachine en de droger. Daarnaast bevindt zich hier ook de meterkast en de c.v.-installatie (Buderus Logamax Plus, type GB 122-24K, 2005).

Souterrain:
Via de hellingbaan heb je toegang tot het souterrain.
In het souterrain bevindt zich een eigen parkeerplaats in een, middels elektrisch bedienbare roldeur,
afgesloten parkeergarage.
Ook bevindt zich op dit niveau een eigen praktische en afsluitbare separate berging (ca. 3.50 * 3.00 m).

BIJZONDERHEDEN:
o Keurig, instapklaar 3 kamer appartement gelegen aan de rand van het centrum van Pelt. Het appartement is gelegen nabij het openbaar vervoer, winkels, uitgaanscentrum en uitvalswegen;
o Bouwjaar 2005;
o Appartement is gelegen op de begane grond;
o Woonoppervlakte ca. 100 m², dakterrasoppervlakte: ca. 73 m², bergruimte ca. 11 m²;
o Maandelijkse servicekosten bedragen € 84,-;
o Het complex wordt uitstekend onderhouden en heeft een gezonde VvE!
o Gehele appartement voorzien van een tegelvloer in een lichte kleurstelling, gladde stucwerk wanden en -plafond;
o Appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en draai-kiepramen;
o Energielabel B;
o Het appartementencomplex is voorzien van een hoofdentree aan de Energiestraat-zijde. De entree is gelijkvloers, dus ook toegankelijk voor minder validen;
o Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving van het complex;
o VERKOPER BEHOUDT ZICH HET RECHT VAN GUNNING VOOR.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 262.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.620,- Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 84,00 Servicekosten € 84,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2004 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 100 m² Externe bergruimte 11 m² Inhoud 391 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 60 m² Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Dubbele wastafel, Wastafelmeubel, Bidet, Inloopdouche Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Dakterras Ja Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel Energie Energieklasse B Energie einddatum 03-10-2031 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel HR combi ketel (Gas Combiketel uit 2005, eigendom) Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 73 m² (14.5 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Noordwest Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Inpandig, parkeerkelder en parkeerplaats, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra en met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja (€ 84,- per maand) Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Neerpelt Sectie B Perceelnummer 0 Index 1 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring