Mijn favorieten

Huis kopen?

Aankoopmakelaar gezocht?

Bent u op zoek naar een woning? Wilt u advies of begeleiding in dit belangrijke, maar vaak lastige traject? Kas Scholte Albers biedt u professionele ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte woning op basis van uw woonwensen. Als geen ander kent hij de woningmarkt. Heeft u uw droomhuis gevonden? Kas adviseert u in het aankoopproces en neemt bijvoorbeeld het hele onderhandelingstraject van u over. Daarnaast maakt u gebruik van zijn bouwkundige kennis die hij opdeed als bouwkundig ingenieur / adviseur en projectontwikkelaar.
Op grond van uw woonwensen, helpt hij u bij de aankoop van uw droomhuis.

Wij kunnen u op de volgende twee manieren van dienst zijn:
1. Kosteloos en geheel vrijblijvende zoekopdracht
Schakel Scholte Albers Makelaardij kosteloos in bij het zoeken naar uw droomwoning. U bespreekt uw woonwensen met ons. Uw zoekcriteria leggen wij vast in ons digitale systeem. Krijgt ons kantoor een woning in de verkoop die aan uw eisen voldoet, dan krijgt u automatisch van ons een mail.
 
2. Aankoopopdracht: laat Scholte Albers Makelaardij intensief en gericht voor u zoeken 
In plaats van een gratis zoekopdracht kunt u ons ook een aankoopopdracht geven. In dat geval gaan wij actief en intensief voor u op zoek. Bijvoorbeeld ook in de databases van andere makelaars en van andere makelaarsverenigingen dan de NVM. Hebben we een pand gevonden dat aan uw wensen voldoet, dan begeleiden we u bij het aankoopproces. Als u precies wilt weten hoe Scholte Albers Makelaardij u van dienst kan zijn bij de aankoop van een pand, vul dan het contactformulier in. 

3. In de volgende plaatsen hebben wij diverse woningen aangekocht:
Valkenswaard, Dommelen, Waalre, Aalst, Leende, Bergeijk, Eersel, Westerhoven, Eindhoven

Meer weten over een zoek- of aankoopopdracht? Neem contact met ons op via 040 - 2076376 of 06 - 10613905. U kunt ook het contactformulier invullen.