Mijn favorieten

Een huis kopen

Het is misschien wel de belangrijkste beslissing in uw leven, en u doet het maar een of enkele keren: een huis kopen. Tegelijkertijd is het een proces waarbij enorm veel komt kijken. Juridisch, financieel, rationeel én emotioneel. Dat wilt u goed aanpakken.
 

Het huis van uw dromen vinden is waarschijnlijk niet het lastigste deel. Hoewel… met de huidige woningmarkt valt het nog niet mee om die ene krent uit de pap te vinden, er op tijd bij te zijn en de juiste prijs te betalen. En heeft u eenmaal hét huis op het oog, wat dan? Bezichtigen, bieden, onderhandelen, contracten tekenen: het is prettig (en slim!) om daar een professional bij te betrekken. 


Deskundige ondersteuning

Kas Scholte Albers biedt u deskundige ondersteuning bij het vinden en aankopen van uw nieuwe woning. Hij kent de woningmarkt in de regio Valkenswaard, Veldhoven en Brainport Eindhoven door en door. Hij weet welke wegen te bewandelen om de woning te vinden die perfect bij u past. Kas adviseert objectief en onderhandelt fair, zodat u een reële prijs voor uw nieuwe huis betaalt. 


Inzicht in de staat van de woning

Dankzij zijn achtergrond als bouwkundig ingenieur geeft Kas u een realistisch inzicht in de technische staat van de woning. Nu én in de toekomst. Hij helpt om het teveel aan emotie weg te nemen. Want het is geweldig om te dromen van uw nieuwe stek, maar het is ook fijn als de realiteit straks niet tegenvalt. 


Hulp bij het vinden van uw nieuwe woning kan op twee manieren:

een gratis, vrijblijvende zoekopdracht
Wij kunnen met u meezoeken naar uw ideale nieuwe woning. We bespreken samen uw woonwensen en -eisen. Krijgen we een woning in de verkoop die aan uw wensen voldoet, dan melden wij u dat per e-mail. Deze service is gratis. 
Lees meer >> 


een aankoopopdracht
Dit is een gerichte zoekopdracht. Wij gaan actief en intensief voor u op zoek in ons eigen woningbestand, maar ook in de databases van andere makelaars, van de NVM en van andere makelaarsverenigingen. Hebben we een woning gevonden die aan uw woonwensen voldoet, dan gaan we met u het aankooptraject in. Deze zoekservice is betaald en niet vrijblijvend.


Begeleiding bij het hele aankooptraject

We begeleiden u bij het hele aankooptraject, van de bezichtiging tot en met de onderhandelingen en het sluiten van het koopcontract.
Wilt u meer weten over onze diensten bij de aankoop van uw woning? Neem contact op via telefoon (040 2076376 of 06 10613905) of het contactformulier hieronder. 


Flexibel en bereikbaar

Kas Scholte Albers is ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar voor u. Dus aarzel niet om ’s avonds te bellen als u vragen heeft of iets wilt overleggen. Als u dat wilt, plannen we net zo makkelijk een bezichtiging in de avonduren of het weekend. We hebben hoe dan ook veelvuldig contact tijdens het aankooptraject.
Scholte Albers Makelaardij is bereikbaar via 040 2076376 en 06 10613905.
U kunt ook het contactformulier hieronder invullen, wij nemen dan snel contact op.


Onze regio

Wij werken onder meer in Valkenswaard, Veldhoven, Dommelen, Waalre, Aalst, Leende, Bergeijk, Eersel, Westerhoven en Eindhoven.


Scholte Albers Makelaardij.
Slim verkopen. Verstandig kopen. Zorgeloos wonen.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring