Mijn favorieten

Uw huis verkopen

Kennismaking en gratis waarde-indicatie

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? En overweegt u om een verkoopmakelaar in te schakelen? Dat is slim. We kunnen ons voorstellen dat u niet zomaar met een makelaar in zee gaat. Daarom vertellen we graag in een kennismakingsgesprek hoe wij werken. Bij die kennismaking hoort ook een indicatie van de waarde van uw woning. Het gesprek en de waarde-indicatie zijn gratis en verplichten u tot niets. Als het klikt en onze aanpak spreekt u aan, gaan we verder. 

 

Alvast iets meer over onze aanpak:

Onderzoek vooraf

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom analyseren we vooraf de kansen voor de verkoop van uw woning. Brengen we in kaart welke vergelijkbare woningen te koop staan of stonden, wat de vraag- en de verkooprijzen zijn en wat uw woning vóór heeft op woningen in dezelfde klasse. De ligging bijvoorbeeld, een tuin op het zuiden, een extra slaapkamer of een luxere afwerking. 

Maar we vertellen ook waar nog iets te winnen is, voor uw woning in de verkoop gaat. Nog even een opfrisbeurt van de zolder, de tuin netjes maken of die ene kamer alsnog aftimmeren: het kan nét het verschil maken.
 
De verkoopstrategie
Samen met u bepalen we de verkoopstrategie. Wanneer brengen we de woning op de markt en wat worden de vraag- en de minimale verkoopprijs? We bespreken welke promotiemiddelen we gaan inzetten: de vermelding op Funda en eventueel op andere woningsites, de presentatie op onze website, extra promotie op Funda, de brochure, het verkoopbord in de tuin, aandacht via social media, deelname aan NVM Openhuizendagen, eventueel adverteren …. U beslist, wij adviseren en faciliteren.
 
Aan de slag
We zorgen dat uw woning optimaal tot zijn recht komt in de presentatie. En we nemen alle werkzaamheden op ons voor een succesvolle verkoop. We verstrekken aanvullende informatie aan belangstellenden, maken de afspraken met kijkers en verzorgen de rondleidingen. En uiteraard onderhandelen we voor u om te komen tot de beste prijs. 
 
Verkocht!
Gefeliciteerd, uw woning is verkocht. Wij stellen de verkoopovereenkomst voor uw woning op en zorgen dat deze getekend wordt door de koper. En tenslotte zorgen we dat u voldoet aan alle juridische verplichtingen die u als verkoper van een woning heeft. 
 

Flexibel en bereikbaar

Kas Scholte Albers is ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar voor u en potentiële kopers. Dus aarzel niet om ’s avonds te bellen als u vragen heeft of iets wilt overleggen. En als belangstellenden dat willen, plannen we net zo makkelijk een bezichtiging in de avonduren of het weekend. Als dat u ook uitkomt natuurlijk. We hebben hoe dan ook veelvuldig contact tijdens het verkooptraject.
 
Scholte Albers Makelaardij is bereikbaar via 040 2076376 en 06 10613905. U kunt ook het contactformulier hieronder invullen, wij nemen dan snel contact op.
 

Onze regio

Wij werken onder meer in Valkenswaard, Veldhoven, Dommelen, Waalre, Aalst, Leende, Bergeijk, Eersel, Westerhoven en Eindhoven.

Scholte Albers Makelaardij.
Slim verkopen. Verstandig kopen. Zorgeloos wonen.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring