Mijn favorieten

Huis verkopen

Heeft u verkoopplannen voor uw woning of appartement?
Wij gaan graag en vrijblijvend met u in gesprek om onze werkwijze toe te lichten. Hiertoe maken wij vooraf voor u een gratis indicatieve waardebepaling. Deze service kost u dus niets. Neem contact met ons op via 040 - 2076376 of 06 - 10613905. U kunt ook het contactformulier invullen.

Besluit u uw woning via Scholte Albers Makelaardij te verkopen? Dit is onze aanpak.
Na een gedegen vooronderzoek bepalen u en ik samen de verkoopstrategie: marketingplan (funda en andere woningwebsites, extra promotie op funda, brochure, deelname open huizen route, mogelijk adverteren, etcetera), tips om uw woning optimaal te presenteren en 'last but not least' wat wordt de vraag- en verkoopprijs van uw woning.

Wat mag u van ons kantoor verwachten?
Ik zorg onder andere voor de juiste verkoopdocumenten, zoals de brochure, publicatie op onze eigen website en funda, doe de bezichtigingen en maak de afspraken hiertoe, voer voor u de onderhandelingen, maak de verkoopovereenkomst en zorg tenslotte dat u als verkoper voldoet aan alle juridische verplichtingen die u als verkoper van een woning heeft.

Continue begeleiding en regelmatig contact
Hoog in ons vaandel staat commitment aan u als verkoper. Ik heb geen 'negen-tot-vijf' mentaliteit en ben uiteraard ook in de avonduren en het weekend voor u en potentiële kopers bereikbaar.
Gedurende het verkoopproces hebben u en ik regelmatig persoonlijk contact. Samen gaan wij voor een zo optimaal mogelijk resultaat!

Wij verkopen regelmatig woning in de volgende plaatsen:
Valkenswaard, Dommelen, Waalre, Aalst, Leende, Bergeijk, Eersel, Westerhoven, Eindhoven.