Mijn favorieten

Taxeren met kennis van zaken

Hoeveel is uw woning waard?

Wilt u uw woning laten taxeren voor verkoop of (her)financiering? Dan wilt u dat dat deskundig, nauwkeurig en volgens de wettelijke richtlijnen gebeurt. Kas Scholte Albers is gecertificeerd NVM-makelaar, makelaar-taxateur OZ (VastgoedCert) en bouwkundig ingenieur (TU Eindhoven). Hij heeft sinds 2003 ervaring in de makelaardij en werkte daarvoor jarenlang in projectontwikkeling in de bouwwereld. Hij kent de markt in de regio Valkenswaard, Veldhoven en Brainport Eindhoven als geen ander. Een indicatie van de waarde van uw woning? Scholte Albers Makelaardij is het aangewezen adres. 

 

Aangesloten bij het NWWI

Scholte Albers Makelaardij is aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxateurs en -taxaties. Het instituut keurt en valideert rapporten van woningtaxaties van de aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. 
 

Erkend rapport

Bent u woningkoper of heeft u uw woning laten taxeren voor herfinanciering? Alle Nederlandse geldverstrekkers erkennen een taxatierapport dat is gemaakt volgens de richtlijnen van het NWWI.

Nog niet taxeren, maar wel benieuwd naar de waarde van uw woning? 
Een waarde-indicatie is bij ons gratis. 
Neem contact op via 040 2076376 of 06 10613905, ook buiten kantooruren en in het weekend. U kunt ook het contactformulier hieronder invullen. 

 

Onze regio

Wij werken onder meer in Valkenswaard, Veldhoven, Dommelen, Waalre, Aalst, Leende, Bergeijk, Eersel, Westerhoven en Eindhoven.

Scholte Albers Makelaardij.
Slim verkopen. Verstandig kopen. Zorgeloos wonen.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring