Mijn favorieten

Taxeren met kennis van zaken

https://static.realworks.nl/cms/903780/taxatie%20foto.jpg Kas Scholte Albers is gecertificeerd NVM-makelaar, Makelaar-Taxateur OZ (VastgoedCert) en bouwkundig ingenieur (TU/e). Uw taxatie is dan ook in goede en vertrouwde handen. Kas heeft jarenlang ervaring in de makelaardij, projectontwikkeling / bouwwereld en bovenal kennis van de lokale markt. Scholte Albers Makelaardij is dus het adres voor gedegen taxaties van uw woning. Neem contact met ons op via 040 - 2076376 of 06 - 10613905. U kunt ook het contactformulier invullen.

Overweegt u de verkoop van uw woning? Neem contact op voor een gratis indicatieve waardebepaling!
Heeft u verkoopplannen, maar bent u nog niet zeker van de eventuele waarde van uw woning? Wij gaan graag met u in gesprek. Scholte Albers Makelaardij biedt u de mogelijkheid om een indicatie van de waarde van uw woning te krijgen. Deze unieke service kost u niets. Neem contact met ons op via 040 - 2076376 of 06 - 10613905. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies over de te volgen strategie.

In de volgende plaatsen taxeren wij zeer regelmatig Valkenswaard, Dommelen, Waalre, Aalst, Leende, Bergeijk, Eersel, Westerhoven, Eindhoven