Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Sparrendreef 18 in 3930 Hamont-Achel

Sparrendreef 18

3930 Hamont-Achel, België
Vraagprijs € 499.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

TE KOOP: Rustig gelegen villa met 4 slaapkamers, lichtrijke veranda en garage op een riant perceel van 15a 75ca

Deze rustig gelegen villa is terug te vinden in een groene villabuurt in Achel, nabij de dorpskern met voorzieningen en op enkele minuten van de Nederlandse grens. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 272m², er zijn 2 slaapkamers en een vernieuwde...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1970 Woonoppervlakte 272 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP: Rustig gelegen villa met 4 slaapkamers, lichtrijke veranda en garage op een riant perceel van 15a 75ca

Deze rustig gelegen villa is terug te vinden in een groene villabuurt in Achel, nabij de dorpskern met voorzieningen en op enkele minuten van de Nederlandse grens. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 272m², er zijn 2 slaapkamers en een vernieuwde badkamer op het gelijkvloers voorzien. Op verdiep telt deze woning nog 2 ruime kamers waarvan 1 met badkamer. Er is een bergkelder aanwezig, een tuinhuis dewelke als garage kan gebruikt worden en een gezellig zonneterras. De ligging is ideaal voor natuurliefhebbers, fiets- en wandelroutes nabij de bosgrens zijn hier meer dan genoeg aanwezig!

De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal (16m²) met garderobe. Deze biedt o.a. toegang tot de riante leefruimte (62m²) met open haard. Vanuit de leefruimte is er toegang tot de keuken (28m²). De huidige eigenaar heeft de woning uitgebreid door het plaatsen van een veranda waardoor er een prachtige lichtinval in de keuken en woonkamer binnenkomt. Naar aanleiding van deze werken, werd de oude keuken verwijderd. De koper kan zelf een nieuwe keuken plaatsen, geheel naar eigen smaak. Aan de hand van de 3D-impressiebeelden is er een zicht op hoe de woning eruit kan zien na het plaatsen van een nieuwe keuken en nieuwe vloeren in de keuken/woonkamer.

De woning beschikt op het gelijkvloers verder over een gastentoilet, 2 slaapkamers (12m² en 14m²) en een vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche (6m²) en vloerverwarming. Ook is er een inpandige garage voorzien waar momenteel twee bergplaatsen van gemaakt zijn.

Op de verdieping zijn er 2 ruime kamers aanwezig dewelke als slaapkamers of hobbyruimte in gebruik genomen kunnen worden. 1 kamer is voorzien van een douche en toilet. Door het plaatsen van een muur en aparte deur op de nachthal, is het mogelijk om hier een aparte badkamer te creëren.

De woning beschikt buiten over een terras en een zonneterras, ook is er een tuinhuis aanwezig. Door de hoge poort van het tuinhuis is het mogelijk om hier een camper te plaatsen. Het perceel werd door de huidige eigenaar opnieuw gelijk getrokken en er is gras ingezaaid.

Recente renovatiewerken:
- Aluminium ramen met 3 dubbele beglazing (2021)
- Binnendeuren (2022)
- Plaatsen van veranda (2022)
- Warmtepompen (lucht- lucht) (2023)
- Gyprocwerken woonkamer/keuken (2022)
- Zonnepanelen (26 st, 2020)
- Zonnecollectoren (2016)
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 499.000,- kosten koper Prijs per m² € 1.834,56 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1970 Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 272 m² Perceeloppervlakte 1575 m² Externe bergruimte 18 m² Inhoud 865 m³ Indeling Overige inpandige ruimte 32 m² Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal badkamers 2 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafelmeubel, Wastafel, Inloopdouche, 2 Toiletten, Vloerverwarming, Jacuzzi, Ligbad, Dubbele wastafel Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Voorzieningen Rolluiken, TV kabel, Airconditioning, Rookkanaal, Dakraam, Zonnepanelen Energie Energieklasse B Energie einddatum 14-06-2033 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel en zonneboiler C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2000, eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand hout en inpandig, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering en met elektrische deur Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Totaal aantal garages 2 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Hamont-Achel Sectie A Perceelnummer 56T28 Oppervlakte 1575 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring